Политика за доставка и връщане

1. Валута и ценообразуване

Всички транзакции се обработват във валутата, показана на страниците за продукта и касата. Повечето страни включват данък в цената; ако не, данъкът ще бъде показан на страницата за плащане преди покупката.

2. Доставка

Puffy bear доставя до повечето адреси по света. Тарифите за доставка и времето за доставка се изчисляват при плащане и варират в зависимост от местоположението и метода на доставка.


Въпреки че по-голямата част от нашите поръчки пристигат навреме, от време на време дадена поръчка може да се забави по причини извън нашия контрол. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип за поддръжка - order@puffybear.com

3. Обслужване на клиенти

Puffy Bear се ангажира да предоставя изключително обслужване на клиентите и качествени продукти. Стандартните срокове за изпращане са между 1-3 работни дни. Ако имате някакви въпроси или притеснения относно продукт, вашата поръчка или живота като цяло, изпратете имейл до нашия екип за поддръжка - order@puffybear.com

4. Политика за връщане

Puffy bear помага за лесно връщане, за да сте сигурни, че сте доволни от покупката си.

Всички наши продукти имат 1 година гаранция, така че ако нещо не е както трябва, свържете се с нас и ние веднага ще уредим замяната или възстановяването на сумата.

Ако сте направили грешка при покупката, не се колебайте да потърсите съвет от нашия екип. Колкото по-рано хванем нещата, толкова по-голям е шансът да намалим ненужното корабоплаване, което е по-щадящо за околната среда. Дори по-добре, изберете възможно най-внимателно, преди да натиснете бутона за потвърждение на радост. ура

5. Гаранция

Продуктите на puffybear се покриват от 1 година гаранция от деня на закупуването им, когато се използват при нормални условия и по предназначение. Винаги почиствайте продукта според инструкциите, в противен случай може да се повреди.

Тази гаранция покрива дефекти в материалите и изработката и не важи, ако щетите са причинени от неразумна употреба или пренебрегване, нормално износване или ако промените решението си.

За да предявите гаранционен иск, трябва да сте закупили своето мече Puffy чрез нашия уебсайт или от някой от нашите оторизирани препродавачи и трябва да предоставите доказателство за покупката. Гаранцията на Puffy bear отговаря на приложимото законодателство за защита на потребителите.


Свържете се с нас

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.