Правила и условия

Добре дошли в puffybear.com („Сайтът“). Ето някои подробности за това как работим.

Моля, прегледайте следните основни условия, които уреждат вашето използване и закупуване на продукти от нашия сайт. Моля, имайте предвид, че продължаването на използването на нашия сайт от ваша страна означава вашето съгласие да следвате и да бъдете обвързани от тези условия.

1. Валута и ценообразуване

Всички транзакции се обработват във валутата, показана на страниците за продукта и касата. Повечето страни включват данък в цената; ако не, данъкът ще бъде показан на страницата за плащане преди покупката.

2. Изпращане и доставка

Puffy bear доставя до повечето адреси по света. Тарифите за доставка и времето за доставка се изчисляват при плащане и варират в зависимост от местоположението и метода на доставка.


Въпреки че по-голямата част от нашите поръчки пристигат навреме, от време на време дадена поръчка може да се забави по причини извън нашия контрол. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип за поддръжка - order@puffybear.com


3. Обслужване на клиенти

Puffy Bear се ангажира да предоставя изключително обслужване на клиентите и качествени продукти. Стандартните срокове за изпращане са между 1-3 работни дни. Ако имате някакви въпроси или притеснения относно продукт, вашата поръчка или живота като цяло, изпратете имейл до нашия екип за поддръжка - order@puffybear.com

4. Политика за връщане

Puffy bear помага за лесно връщане, за да сте сигурни, че сте доволни от покупката си.

Всички наши продукти имат 1 година гаранция, така че ако нещо не е както трябва, свържете се с нас и ние веднага ще уредим замяната или възстановяването на сумата.

Ако сте направили грешка при покупката, не се колебайте да потърсите съвет от нашия екип. Колкото по-рано хванем нещата, толкова по-голям е шансът да намалим ненужното корабоплаване, което е по-щадящо за околната среда. Дори по-добре, изберете възможно най-внимателно, преди да натиснете бутона за потвърждение на радост. ура

5. Гаранция

Продуктите на puffybear се покриват от 6 месеца гаранция от деня на закупуването им, когато се използват при нормални условия и по предназначение. Винаги почиствайте продукта според инструкциите, в противен случай може да се повреди.

Тази гаранция покрива дефекти в материалите и изработката и не важи, ако щетите са причинени от неразумна употреба или пренебрегване, нормално износване или ако промените решението си.

За да предявите гаранционен иск, трябва да сте закупили своето мече Puffy чрез нашия уебсайт или от някой от нашите оторизирани препродавачи и трябва да предоставите доказателство за покупката.

Гаранцията на Puffy bear отговаря на приложимото законодателство за защита на потребителите.


6. Авторско право

Съдържанието на нашия уебсайт и сайтът като цяло са предназначени единствено за лична, некомерсиална (различна от закупуването на стоки от нашия сайт) употреба от неговите потребители.

Можете да изтеглите или копирате съдържанието и други материали за изтегляне, показани на puffybear.com, само за лична употреба. В резултат на такова изтегляне или копиране не ви се прехвърлят никакви права, право на собственост или интерес върху изтеглени материали.

Както марката, така и индустриалният дизайн на Puffy bear са защитени с патент. Нямате право да възпроизвеждате (освен както е посочено по-горе), да публикувате, предавате, разпространявате, показвате, модифицирате, създавате производни произведения на, продавате или участвате в каквато и да е продажба на или експлоатирате по какъвто и да е начин, изцяло или частично, някое от съдържанието на този сайт или марката или самия продукт

7. Сигурност

Когато купувате от Puffy bear, вашите финансови данни се предават през защитен сървър, използвайки най-новата 256-битова SSL (слой със защитени сокети) технология за криптиране. 256-битовото SSL криптиране е текущият индустриален стандарт. Ако имате въпроси относно нашата политика за сигурност, моля, изпратете имейл до нашия екип за поддръжка.

8. Промоции на Puffybear – Общи правила и условия

 • Puffybear може да предлага промоции от време на време по свое усмотрение.
 • Правилата и условията на всяка промоция ще бъдат ясно изложени в съответната оферта.
 • Puffybear си запазва всички права да променя, прекратява или оттегля промоция по всяко време, в съответствие с приложимите закони за защита на потребителите.
 • Когато дадена промоция е ограничена във времето, изискванията за време ще се прилагат стриктно; без проверки или изключения.
 • Когато промоция се предлага само на определени отговарящи на условията клиенти, Puffybear си запазва правото да не уважи промоцията, ако, действайки разумно, определи, че купувачът има достъп до промоция чрез трета страна (независимо дали тази трета страна е получила промоцията директно от Puffybear ).
 • Освен ако не е предвидено друго в условията на конкретната промоция, промоцията ще важи за всички продукти, които са на склад на puffybear.com в момента на покупката.
 • Подробностите за промоцията може да варират в зависимост от валутите и/или държавите на закупуване. Ще ви бъде предоставена промоцията, съответстваща на валутата и държавата, в която се намирате.
 • В даден момент може да се използва само една промоция или отстъпка (която включва комплекти).
 • Промоциите са невалидни, когато са забранени от закона.
 • Всички продукти, закупени по време на промоция, се продават в съответствие със стандартната гаранция на Puffybear. Ще се прилагат нашите обичайни разпоредби за възстановяване, замяна и доставка.
 • Всички продукти, закупени по време на промоция, се продават в съответствие със стандартната гаранция на Puffybear. Ще се прилагат нашите обичайни разпоредби за възстановяване, замяна и доставка.
 • Промоциите не са валидни при покупка на подаръчни карти.

9. Промоции в социалните медии на Puffybear

 • Състезанията на instagram.com/lovingbearpuffy се провеждат от mitik Ltd и са отворени за всеки, по целия свят - освен ако не е забранено от вашите местни закони или сте бот и автоматично сте генерирали записа си, или вие или близък роднина работите за Puffybear , в който случай наистина съжаляваме, не можете да влезете. Ако сте под 18 години, уверете се, че имате разрешението на вашите родители/настойници - ако спечелите, ние ще проверим!
 • Няма такса за участие и не е необходима покупка за участие: изискванията за участие са изложени в съответната публикация. Ваучерите и продуктите, които закупите, не могат да бъдат заменени или върнати срещу пари в брой. Ваучерите ще бъдат в EUR или USD и могат да бъдат конвертирани във вашата местна валута - ние не носим отговорност за обменния курс или такси или данъци, които може да имате.
 • Победителят ще бъде човекът, за когото преценим, че е направил най-добър запис - „най-добър“, както решихме ние. Съдиите ще бъдат нашият редактор, разказвач и креативен продуцент. Нашето решение е окончателно и задължително по всички въпроси.
 • С участието си вие се съгласявате с тези правила и условия и ни давате правото да публикуваме вашето първо име, местоположение (само град и държава) и вашия печеливш запис в Instagram.
 • Това състезание се ръководи от законите на България. Puffybear не носи отговорност за никакви технически или системни грешки, които засягат възможността ви да участвате в това състезание, или за загуба или повреда на наградата.

Свържете се с нас

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.